Як використовувати/скасувати сервіс CVmaker?

CVmaker.com.ua - це сервіс для людей, які шукають роботу. За допомогою нашого веб-додатку Ви можете легко створювати, редагувати і зберігати свої резюме онлайн. Також Ви можете створювати супровідні листи в стилі, який відповідає Вашому резюме. З особистого облікового запису Ви можете надсилати заявки зі створеними Вами резюме та супровідними листами. Після цього Ви зможете відслідковувати, чи переглянули роботодавці Вашу заявку. Таким чином, Ви можете організувати свої дії щодо подання заявок та керувати ними.

Після входу до свого облікового запису Ви побачите наступні вкладки:

  • Резюме. Тут Ви можете створювати, дублювати, редагувати і завантажувати свої резюме.
  • Супровідний лист. Тут Ви можете створювати, редагувати і завантажувати свої супровідні листи.
  • Подати заявку. Тут Ви можете подати заявку, використовуючи створені раніше резюме та супровідні листи. Також Ви можете дізнатися, чи переглянув роботодавець Вашу заявку.
  • Вакансії. Тут Ви можете шукати вакансії.
  • Обліковий запис. Тут Ви можете змінити Ваші облікові дані, налаштування електронної пошти, а також скасувати чи повторно активувати Ваше членство.

Під час дії Вашого членства Ви можете без обмежень використовувати всі вищезгадані функції. Мінімальна тривалість членства становить сім днів, протягом яких Ви можете створювати необмежену кількість резюме і супровідних листів. Після першого пробного тижня Ваша підписка буде автоматично продовжена на місяць. Вона буде оновлюватися щомісяця поки Ви не скасуєте членство. Ви можете скасувати свою підписку в будь-який момент. Після цього Ви все ще зможете використовувати всі функції до настання наступного розрахункового періоду. Таким чином, якщо Ви скасуєте підписку відразу ж після створення резюме, у Вас залишиться ще сім днів, протягом яких Ви зможете редагувати і завантажувати свої резюме та супровідні листи.

Часті питання щодо підписки

Я знайшов(-ла) роботу. Як я можу скасувати підписку?

Вітаємо! Ви можете легко скасувати свою підписку в особистому обліковому записі. Для цього увійдіть в систему і натисніть «Обліковий запис». Прокрутіть вниз до напису «Змінити Ваше членство». Натисніть червону кнопку з написом «Деактивувати обліковий запис», і Ваша підписка на наступний період буде автоматично скасована.

Я не бачу червоної кнопки. Чому?

Тоді, ймовірно, Ви бачите синю кнопку з написом «Активувати обліковий запис». Це означає, що Ви вже деактивували свій обліковий запис. Якщо у Вас є питання, зв'яжіться з нами!

Я забув(-ла) свій пароль. Як скасувати мою підписку?

Ми наполегливо рекомендуємо Вам запросити новий пароль тут. Таким чином, Ви зможете увійти у свій обліковий запис, якщо Вам знадобиться відредагувати резюме. За потреби Ви також можете скасувати свою підписку; для цього введіть свою адресу електронної пошти в цій формі. Ми опрацюємо Ваш запит, і після успішного скасування підписки Ви отримаєте підтвердження на вказану Вами адресу електронної пошти.

Зверніть увагу: Ви повинні надати нам ту саму адресу електронної пошти, яка зазначена у Вашому резюме, інакше ми не зможемо опрацювати Ваш запит

Що відбувається після деактивації мого облікового запису?

Ваш обліковий запис буде продовжувати існувати, але всі платежі, звичайно ж, будуть призупинені. Ваш обліковий запис, створені резюме та супровідні листи будуть зберігатися на наших захищених серверах. За необхідності Ви зможете повторно активувати свою підписку в будь-який час. Ви хочете повністю і безповоротно видалити свій обліковий запис і дані з нашого сервера? Немає проблем - будь ласка, надішліть Ваш запит на [email protected], і ми зробимо це для Вас!

Чи існує період скасування? Коли я можу скасувати свою підписку?

Ви можете скасувати своє членство в будь-який момент. Якщо Ви скасуєте його протягом першого тижневого пробного періоду, Вам потрібно буде заплатити лише за перший тиждень. Якщо Ви не скасуєте його, то після першого тижня Ваша підписка буде оновлюватися щомісяця. Ви завжди зможете продовжувати користуватися всіма сервісами до кінцевої дати припинення членства, тому навіть якщо Ви скасуєте підписку відразу ж, Ви все одно зможете користуватися всіма сервісами протягом тижня.

Я хочу створити тільки одне резюме. Це можливо?

Звичайно! Хоча ми рекомендуємо адаптувати кожне резюме відповідно до бажаної вакансії, Ви також можете створити тільки одне резюме. Обов'язково деактивуйте свій обліковий запис відразу ж після створення резюме. Як згадувалося раніше, Ви все ще зможете використовувати всі функції протягом тижня, оскільки Ви вже заплатили за використання нашого сервісу.

Схожі статті

Понад 112.872 користувачів вже зробили своє резюме

За допомогою CV maker Ви можете швидко і легко створити помітне та професійне резюме за 15 хвилин.

Створіть своє резюме

У Вас буде на 65% більше шансів отримати роботу